Guitarværksted

REPARATION, JUSTERINGER OG SETUP HOS


Copenhagen Guitars


Hos mit guitarværksted tilbyder jeg guitarreparationer, justering, setup samt vedligeholdelse og modificering af dit kæreste eje. Her udføres guitarservice til akustiske og elektriske guitarer til fornuftige priser.


Siden 2010 har jeg udført guitarservice på mit guitarværksted på Vibeholms Allé 16, hvor jeg reparerer guitarer og sørger for, at din guitar er i god stand. Det gælder også justeringer af hals, strenge og remknopper.


Jeg har siden barnsben elsket guitarens opbygning, og jeg har mange års erfaring inden for musikbranchen og reparation af guitarer. Jeg spiller selv på instrumenter, og jeg ved, hvor meget instrumenter kan betyde - også hvor meget dine instrumenter kan betyde for dig.


Udførelsen af guitarreparationerne sker med den største omhu, og jeg sørger altid for, at dine instrumenter er i god stand. Jeg behandler også reparationer og vedligeholdelse på andre instrumenter. Kontakt derfor gerne mit guitarværksted for at kunne fastsætte en pris for servicen.


HOS MIG KAN DU FORVENTE

  • Mange års erfaring med eget guitarværksted

  • Service på både akustiske og elektriske guitarer

  • Intet forlader guitarværkstedet, før alle er tilfredse

  • Der er altid strenge på lager til cirka 50 instrumenter

OMLAKERING AF GUITAR OG LAKTYPER HOS

 

Copenhagen Guitars


Det er vigtigt, at guitaren og instrumenterne kan holde længe – derfor benytter jeg mig udelukkende af nitrocelluloselak i alle original farver, både til Fender og Gibson. Det er ikke kun for guitarens udseende, at en omlakering af din guitar kan være en god idé; det passer godt på guitarens træ og giver en god beskyttelse, når det udføres korrekt.


Lakering af guitaren i nitrocelluloselak giver en dyb og varm glød, som gør, at guitaren bliver holdbar og efterlader et tyndt laklag, som har gode egenskaber for guitaren. På mit guitarværksted udfører jeg med nitrocelluloselak (eller blot “nitrolak”) via sprøjtepistol, som ovenikøbet også sikrer den gode beskyttelse af træet.


Nitrocelluloselak er godt til lakering af guitarer, og specielt til akustiske og elektriske guitarer, grundet at den er tynd, nem at arbejde med og beskytter guitarens træ, egenskaber og overflade.

Al behandling på guitarværkstedet og lakeringen af guitaren sker i lukkede lokaler, så der ikke opstår urenheder eller støv på guitaren.

Som en ekstra service tilbyder jeg også vintage lakering til guitarer.


VEJLEDENDE PRISER


  • Rene farver: DKK 5.000,-
  • Metallic farver: DKK 6.000,-
  • 2-tone burst: DKK 6.500,-
  • 3-tone burst: DKK 7.000,-
  • Special farve: DKK +1.000,-